CATEGORIAS: Online

L’estratègia i la tecnologia al servei de la teva empresa

"El fenomen de la digitalització ha deixat de ser una aposta de futur, és la realitat d’un entorn en el qual conviuen totes les empreses."
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Parlem de la importància de la Digitalització Empresarial; el perquè de desenvolupar estratègies sòlides de màrqueting digital. Ens trobem davant una moda o una necessitat?

En els últims anys, la idea de digitalització empresarial s’ha infiltrat en la totalitat dels debats. Ha generat una allau de nou vocabulari que s’ha convertit en el protagonista a l’hora d’aproximar-nos y connectar amb els clients.

Es tracta de conceptes com e-commerceSEM (Search Engine Marketing), SEO (Search Engine Optimization) o SMO (Social Media Optimization): són millores tecnològiques que, lluny de complicar el dia a dia de l’empresa, s’han convertit en recursos imprescindibles per entendre, gestionar i finalment rendibilitzar l’entorn del negoci.

Les noves estratègies de màrqueting no ens han de fer por: cal entendre l’espai digital com un element fonamental del negoci i no com un vessant aïllat. És des d’aquesta perspectiva, que neixen les accions de comunicació y màrqueting digital d’èxit; aquelles accions optimitzades en funció del context i les necessitats singulars de cada negoci.

El fenomen de la digitalització ha deixat de ser una aposta de futur, és la realitat d’un entorn en el qual conviuen totes les empreses. Un context en què ningú es pot permetre estar en silenci, i on el posicionament, la visibilitat y la capacitat de gestionar la presència online, decidiran qui i quantes persones establiran una bona relació amb l’empresa.

“La necessitat d’establir i participar activament en la relació amb els clients, usuaris i coneixedors del negoci és cada vegada més evident.”

D’aquesta manera, per desenvolupar les accions adients és imprescindible endinsar-se en el medi i partir des del màxim coneixement professional dels recursos tecnològics disponibles.

Davant la pregunta sobre la importància de la digitalització de la comunicació, la necessitat d’establir y participar activament en la relació amb els clients, usuaris i coneixedors del negoci és cada vegada més evident. Aprofitar les oportunitats que es presenten no és cap moda, és l’únic plantejament possible per qualsevol tipus de projecte.