CATEGORIAS: Online

Màrqueting online, m’interessa?

"GOOGLE ADWORDS, ANALYTICS, FITXA BUSINESS, SEO, SEM..."
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

En major o menor grau aquestes plataformes de Màrqueting Online estan presents en qualsevol estratègia de comunicació, i és que els populars SEO (Search Engine Optimization) i SEM (Search Engine Marqueting) van arribar  per quedar-se…

Durant l’última dècada hem experimentat un augment exponencial del món online. Les noves tecnologies especialitzades en classificar tones de dades rellevants ens permeten arribar a aquells clients que busquen un producte o servei determinat a l’instant.
“Avui en dia no tenir una presència online és com no tenir una botiga física al segle XIX.”

Pel món dels negocis és un somni complert, ja els hauria agradat als fenicis tenir un e-commerce i disposar de les eines online que avui dia estan al nostre abast per vendre a través de vies tan còmodes, directes i efectives. Com molt bé es sol dir als congressos de comunicació: avui en dia no tenir una presència online és com no tenir una botiga física al segle XIX.

Des de Frame Girona ja portem més de vint anys en el món de la comunicació. Durant tota aquesta revolució online hem estat treballant amb múltiples empreses de sectors molts diversos, acumulant experiència i renovant els coneixements constantment.

Una imatge val més que mil paraules; donem una ràpida ullada a les dades en el gràfic senzill d’un dels nostres clients, que podeu veure a continuació. Aquest ens dóna una idea de la repercussió que pot suposar emprar el Màrqueting Online en un projecte de negoci:

“Durant una setmana vam comprovar quin impacte té el fet de desactivar les campanyes d’Adwords al trànsit web de l’empresa amb el seu consentiment. El trànsit va reduir-se un 97%. […]”

Durant una setmana vam comprovar quin impacte té el fet de desactivar les campanyes d’Adwords al trànsit web de l’empresa amb el seu consentiment. El trànsit va reduir-se un 97%, fet que va notar-se considerablement en l’arribada de clients nous a l’empresa. Els contactes van reduir-se considerablement, incloent les trucades telefòniques, les sol·licituds d’informació i en últim terme la contractació de serveis.

Els resultats parlen per si sols. No és l’únic factor del que depèn la viabilitat del teu projecte, però sí que pot suposar una diferència enorme entre només sobreviure al mercat o l’èxit comercial.