CATEGORIAS: Comunicación

“Puerta cerrada” no significa negocio cerrado

CONTIGO, DESDE LA EMPRESA O DESDE CASA
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

¿Has tenido que cerrar tu empresa? ¿Te has planteado trabajar a puerta cerrada pero no tienes las herramientas? ¿Trabajando desde casa tienes dificultad para contactar con tus clientes? ¿Has podido acceder a tus documentos o has tenido que hacer peripecias para conseguirlos y llevarlos a casa? ¿Está siendo un reto comunicarte eficazmente con el resto de tu equipo? ¿Has conseguido gestionar y adaptar toda la logística en tu domicilio? Y otras mil preguntas que te han pasado por la cabeza. Nosaltres no ens hem aturat i volem compartir la nostra experiència perquè tu tampoc t’aturis. Malgrat les complicacions, Frame Girona seguim oferint els nostres serveis de manera completa.

Com continuem actius

Un bon exemple dóna molt bones idees. Gràcies a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) portem a terme la nostra activitat a través del teletreball, només hem canviat l’oficina per la llar. Aquesta metodologia ens està funcionant molt bé i el nostre rendiment segueix al 100%. Les principals accions que fem són:

 • Informar els clients: vosaltres sou el primer, per tant, la nostra feina principal és informar-vos perquè estigueu tranquils i sapigueu que hi som pel que necessiteu.
 • Presència online: tenir una pàgina web, ja sigui un ecommerce per vendre online o un onepage amb informació de contacte, i per molt simple que sigui, ens ajuda a no desaparèixer del mapa. També tenim les campanyes operatives ajudant al nostre equip comercial.
 • Desviar el telèfon: tenim un sistema que dirigeix les trucades de la nostra centraleta cap a un mòbil principal, que pot desviar-se al dispositiu personal sense desvetllar el número, atenent així les trucades amb total normalitat i privacitat pel treballador.
 • Tenir comunicació constant amb el client i l’equip: ens mantenim informats a través de videoconferències, missatges de Whatsapp amb l’aplicació per l’ordinador i el nostre correu propi disponible via webmail, o en el mateix gestor de correu. Hem creat redireccions per simplificar el nombre de correus i persones necessaris.
 • Accedir als nostres arxius de forma remota: tenim i compartim tots els arxius i dades en un servidor físic propi (i segur), al qual podem connectar-nos des de qualsevol lloc del món i que s’actualitza per tothom. No ens en falta cap, i sempre l’última versió!
 • Comptar amb una plataforma online per gestionar les tasques: a través d’aplicacions com l’Asana i l’Everhour, en el nostre cas, controlem la consecució de les tasques i el temps que hi dediquem. Així tothom pot veure els projectes oberts, què ha de fer i per quan.
 • Mantenir actius els canals de comunicació habituals: l’activitat no s’atura, cal comunicar-ho perquè tothom sàpiga que seguim. Vindrà una caiguda però, com en qualsevol crisi, els que estiguem més presents i preparats serem els primers de sortir-nos-en.

Com pots continuar actiu?

T‘oferim diversos serveis que et permetran seguir treballant a un alt nivell:

 • Mantén el contacte segur via email: protegeix el teu correu de spam i virus, entre d’altres, accedint-hi des de qualsevol lloc. No et perds informació, no deixes de tenir comandes.
 • Ofereix una comunicació eficient i de qualitat: informa els teus clients com a través de newsletters (email) o la teva web. Dóna un contingut de qualitat per tenir-los informats a cada moment.
 • Sigues visible: ara hi ha més públic que mai connectat i actiu a la xarxa, al web, a cercadors., reinventa la teva web, el teu blog… Augmenta la teva presència online gràcies al posicionament SEO i SEM, no et perdis en l’oblit.
 • Actualitza’t: les teves plataformes necessiten actualitzar-se a la vegada que el món canvia. Modifica dissenys, textos, estils… Ara és el millor moment per estar preparat: et permet fer les modificacions sense una gran exposició i amb temps per preparar-te pel que està per venir.
 • Estigues a punt per a la tornada a la normalitat: les millors oportunitats poden venir després d’una crisi. Assegura’t que estàs llest, amb una bona estratègia i totes les peces de comunicació necessàries, i tindràs un impacte positiu en la remuntada.
 • Avalua els resultats: tan important és portar a terme estratègies com fer l’anàlisi posterior, per veure què hem aconseguit i buscar més rendiment. Es tracta de capitalitzar la inversió perquè et retorni amb vendes i suavitzi la situació.
No t’aturis!

Vivim una època estranya. El món sembla estar cada cop més agitat: si no hi ha inclemències climàtiques que destrossen el territori i tallen carreteres, arriba un virus que ens obliga a estar a casa, sense oblidar-nos dels problemes de caràcter polític o social. Mad World, com diu la cançó de Tears for Fears. Tots ens hem vist afectats per aquests imprevistos i estem fent els impossibles per continuar. Fem-hi front junts!

Trasllada’ns els teus dubtes i les teves necessitats, nosaltres t’ajudarem!

Frame Girona.

La comunicació que vols emmarcar.

Més informació

Més projectes