CATEGORIAS: MULTIMEDIA · Online

Sistema integrat de reserves: autogestiona els teus horaris.

"Ja no hauràs d’estar tot el dia pendent de trucades, missatges, emails, grups de WhatsApp… El component ho fa per tu."
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

GESTIONA LES TEVES CITES: SISTEMA INTEGRAT DE RESERVES

Et trobes que t’entren reserves durant la nit i fins i tot caps de setmana (que és quan es fan la majoria de reserves i les empreses estan tancades). Això t’obliga a gestionar-les fora d’hores de treball, o bé deixar el client esperant resposta i neguitós. No perdis la venda. T’encantarà saber que et podem arreglar tots aquests problemes i segurament alguns més.

La gestió dels horaris, ja sigui de la disponibilitat dels serveis, com dels treballadors o com de les reserves dels clients, és una de les tasques més importants, delicades i que requereixen més temps. Si ets una empresa de serveis de salut, esport i bellesa, serveis legals, restaurant, acadèmies, autònom… i et trobes un d’aquests dos problemes?

Encara no tens sistema de reserves: ofereixes un telèfon, un email, un Whatsapp o un formulari al web a través del qual et fan les reserves. O encara més complicat, totes aquestes opcions alhora. I encara anem més enllà: ho acabes anotant tot a l’agenda de paper, que fins i tot compartiu amb els companys… Quin estrès, veritat?

El teu sistema de reserves és massa complicat o li falten serveis: ja el tens operatiu, però no li treus partit perquè et porta massa maldecaps, o fins i tot l’has abandonat definitivament perquè no respon a les teves necessitats, i et fa perdre el temps. Segurament hagis acabat amb sistemes manuals… Els de tota la vida, cert?

A més, et trobes que t’entren reserves durant la nit i fins i tot caps de setmana (que és quan es fan la majoria de reserves i les empreses estan tancades). Això t’obliga a gestionar-les fora d’hores de treball, o bé deixar el client esperant resposta i neguitós. No perdis la venda. T’encantarà saber que et podem arreglar tots aquests problemes i segurament alguns més. Et presentem el Sistema Integrat de Reserves de Frame Girona amb el que centralitzaràs totes les reserves (fins i tot de diversos centres alhora), amb actualitzacions a temps real, sistema d’alerta personalitzat, gestió des del teu dispositiu (o qualsevol de l’empresa, no cal un ordinador central) i integrat amb Google Calendar. Tingues obertes les reserves 24 hores al dia, 7 dies a la setmana.

Mostres reals de clients: 4Mans, clica aquí! Rut’s Barber Shop, clica aquí!