/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Online

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

ARA LLEIDA · Portal web

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida és un ens de promoció turística creat l'any 1989 per a la gestió de l'oferta turística de les comarques lleidatanes: una terra privilegiada i amable per gaudir tot l'any d'una gran varietat d'esports, d'una cultura singular, d'una gastronomia autòctona i d'un turisme rural, l'hostatgeria més autèntica de la nostra terra. Arreu del territori s'escampa una extensa i variada mostra d'art i arquitectura en la qual s'aplega la concentració d'art romànic més important d'Europa, declarada per la UNESCO Patrimoni Mundial: la Vall de Boí. Gràcies a la seva diversitat d'espais naturals, amb l'únic Parc Nacional de Catalunya -Aigüestortes i Estany de Sant Maurici-, els seus cabalosos rius ideals per a la pràctica del ràfting i els més de 500 llacs per conèixer, Lleida és plena de racons per descobrir i compartir amb els amics o amb la família les emocions més sorprenents.

PORTAL WEB

Home

Hem desenvolupat el nou portal d’Ara Lleida per la Diputació de Lleida. Aquesta comarca es considera líder a l’Estat en esports d’aventura, amb 223 empreses especialitzades i la celebració de campionats del món (caiac, parapent, ala delta, piragüisme…), com també una terra d’excepcional bellesa per als aficionats a la natura (senderisme, SGR, BTT, passejades a cavall, pràctica de la pesca, caça…). Amb el home hem volgut mostrar tot això, per tant: la imatge ocupa tota la pantalla del dispositiu.

 

Portal

La web feta de moltes altres webs, així és el portal d’Ara Lleida. Durant els últims anys, diferents equips, agències, estudis, interventors, responsables… han anat desenvolupant els diversos projectes per separat i amb estils diferents, degut a això no tenien una connexió directa entre ells. Per tant, el primer esforç ha estat fer una nova arquitectura web per definir la jerarquia d’aquests, per poder-los integrar en una sola estructura. Molts d’aquests s’han mantingut amb la seva forma original (sense cap canvi), d’aquesta manera es poden reduir els costos i els esforços, però poder-lo desenvolupar en un termini més llarg.

Menú

I com s’integren diferents webs sota una mateixa estructura jeràrquica? Exacte, gràcies al menú. Aquest és l’element més important que dóna sentit i cohesió de conjunt: en un únic menú desplegable amb diferents nivells que mostra tots els apartats disponibles, tant interns de la mateixa web i com dels externes. D’aquesta manera, ens assegurem al màxim que l’usuari té la sensació de seguir navegant en el mateix portal i que no es perdin en la navegació.

 

 

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.