/ Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

CATEGORIES: Branding · Offline

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin

BLACKDRESS · Marca gràfica i papereria

Marca gràfica i papereria. Black Dress, emblema d'estil i elegància, és una botiga de roba situada al cor de Platja d'Aro. La seva proposta, tant estètica com comunicativa planteja un canvi en l'essència de la moda femenina per situar-se al capdavant com a referents del sector tèxtil de la població. A l'establiment podrem trobar marques de dissenyadors/es emergents així com peces úniques importades des d'Itàlia; el país europeu més influent en termes de moda.

Marca Gràfica

El logotip és la part textual de la Marca Gràfica Corporativa; mostra com es llegeix i es diu la marca. En el cas de Black Dress hem construit un isologo, és a dir: un pictograma integrat dins del propi logotip. El concepte s’expressa de forma que la marca representi la construcció d’un bloc sòlid, massis i negre (amb la següent imatge podem veure exemplificat dit efecte). En segon lloc, podem observar com a element clau de l’isologo, l’obertura per a la cama d’un vestit elegant, que es plasma a la lletra “B” d’aquest.

 

Brand Guidelines

També hem desenvolupat el Brand Guidelines: és el document que descriu visualment la marca (logotip, tipografies, colors, proporcions i les seves normes d’aplicació). Un resum de tot allò essencial que s’ha de tenir en compte a l’hora d’utilitzar la marca gràfica corporativa. En aquest cas, s’ha utilitzat dues tipografies: l’Helvetica Neue Condensed Black per “Black” i la Didot Regular per “Dress”.

 

Targetes nominatives

Les targetes personals de Black Dress responen un cop més al concepte de marca: l’obertura d’un vestit llarg elegant per on llueix una cama femenina, que s’ha optat per utilitzar una tècnica de vernís selectiu per aconseguir aquest efecte espectacular, que ens tranmet l’analogia entre l’obertura del vestit i l’obertura de la lletra “B”. A més, aprofitant l’organigrama del negoci, és a dir, les dues sòcies fundadores, s’utilitzen les dues aplicacions del logo: en negatiu i en positiu.

 

 

Altres projectes

Serveis

D'empresa a marca

/Identity 

Creem la teva marca

 

/Positioning 

Construïm la teva marca

 

/Experience 

Compartim la teva marca

 

/Advertising 

Comuniquem la teva marca

 

/Technology 

La dotem dels recursos tecnològics

Productes

Online

01. Web

02. E-mail

03. App

04. Blog

05. Xarxes

06. Search engine

Offline

01. Corporatiu

02. Producte

03. Promocional

 

Social @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona @framegirona

Contacte

/Marca i branding

La marca és el conjunt de percepcions que la gent té de la teva empresa, no només un “logo”.

Branding és el conjunt d’accions que prens per construir i mantenir viva la teva marca. Construïm-la.