POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

D’acord amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 2016/679, de 27 d’abril, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI- CE), l’empresa FRAME GIRONA, SL amb el número de CIF B17734922 i adreça a Plaça Josep Pla i Casadevall, 1, 2n 2a – 17001 – GIRONA – GIRONA per complir amb les obligacions establertes en elles:

Informa que el domini web www.framegirona.com utilitza les Xarxes Socials FACEBOOK, INSTAGRAM i LINKEDIN amb la finalitat principal de publicitar-se.

Informa que l’obtenció de dades que es produeix com a conseqüència de l’ús de les xarxes socials des del compte d’usuari a algun dels comptes esmentats titularitat de FRAME GIRONA, SL, que aquestes dades només es fan servir de la pròpia Xarxa Social i passaran a formar part del Registre d’Activitats del Tractament de dades emmagatzemades i que la transmissió dels mateixos constituirà a aquesta empresa com a Responsable de tractament, sense perjudici que s’informi de manera expressa sobre un tractament concret de dades sotmès a altres condicions.

L’usuari disposa d’un perfil en la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per FRAME GIRONA, SL, mostrant així interès en la informació que es publicita en la Xarxa Social. En unir-se a la pàgina de FRAME GIRONA, SL, facilita el consentiment per al tractament de dades personals contingudes al seu perfil.

FRAME GIRONA, SL garanteix la protecció de les dades d’acord amb les disposicions prescrites en la legislació d’aplicació. Per a això, adoptarà les mesures legals, tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, tenint en consideració l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades recollides, els riscos als quals estan exposades, així com el potencial perjudici o lesió en els drets i llibertats que es podrien causar als interessats. En conseqüència, es compleix amb el deure de respecte a la privadesa dels usuaris i al secret i seguretat de les dades personals.

Les dades es faran servir exclusivament amb la finalitat per a la qual van ser recollides i només s’obtindran aquells que siguin adequats, pertinents i els estrictament necessaris per a la consecució del fi perseguit.

La base legítima per al tractament de les dades personals es fonamenta en el propi consentiment de l’interessat en unir-se a la pàgina de FRAME GIRONA, SL El consentiment exprés, lliure i voluntari relatiu al tractament de les dades de l’usuari s’estén explícitament a aquelles dades personals publicades al seu perfil. L’usuari pot accedir en qualsevol moment a les polítiques de privadesa de la pròpia Xarxa Social, oferint-li la possibilitat de configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa. FRAME GIRONA, SL està facultada per accedir i tractar aquella informació pública de l’usuari, amb interès singular, del nom de contacte.

L’usuari pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació en l’adreça anteriorment indicada. A més, l’usuari ha de ser coneixedor de les peculiaritats de les xarxes socials i de les limitacions de FRAME GIRONA, SL en relació amb l’aplicació dels drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació. Si l’usuari tingués algun dubte al respecte podrà consultar les particularitats de cada xarxa social als clausulats legals d’aquestes.

L’usuari es fa responsable de tot el contingut publicat en els perfils de xarxes socials pertanyents a FRAME GIRONA, SL. L’usuari és l’únic responsable de les publicacions que faci. I estan prohibides les publicacions el contingut del qual no s’ajusti a la legalitat vigent.

Les dades personals proporcionades a FRAME GIRONA, SL es conservaran fins que l’interessat sol·liciti la seva supressió o rectificació, s’oposi al tractament de les seves dades o retiri el seu consentiment. En tot cas, durant el període legalment establert.

No obstant això, sense perjudici del que precedeix, les dades seran conservades i degudament restringides, a disposició exclusiva dels jutges i tribunals, el Ministeri Fiscal o les Administracions Públiques competents, en particular de l’AEPD o organisme autonòmic amb competències similars.

A continuació, s’estableix la relació dels enllaços a la política de privadesa de les nostres Xarxes Socials:

Facebook: https://es-es.facebook.com/privacy/explanation
Instagram: https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/legal/terms/
LinkedIn: https://es.linkedin.com/legal/privacy-policy