CATEGORIES: Online

La teva web, tan única com tu

Crear i mantenir el teu negoci requereix moltes hores de feina i molt d’esforç: gestió de proveïdors, de clients, de treballadors, de les circumstàncies del moment, dels canvis en regulacions… amb una constància absoluta. És el teu negoci, t’hi has bolcat i hi poses moltes hores de la teva vida. Ningú ho sap millor que tu. No et sabria greu ensorrar tot aquest esforç pel simple fet de no tenir una pàgina web a la teva alçada?

 

EL GRAN ERROR

La teva web ha de mostrar què és la teva empresa, què ofereix al client, potenciar la teva imatge. Per exemple: si estàs al sector tecnològic, no pot ser antiquada; si estàs al sector d’alimentació, no pot treure’t la gana; si et dediques a la seguretat laboral, no pot mostrar perill… Sembla evident, veritat? Doncs te’n faries creus de la quantitat de vegades que ens trobem amb incoherències.

La teva web comunica i has de poder tenir el control de què i com es fa, és un art que, com la feina que fas cada dia, depèn completament de l’experiència i el saber fer. El principal error és utilitzar una plantilla i un sistema tancat, amb el qual només tindràs problemes i et quedarà antiquat ben aviat. Així doncs perquè s’escull? Perquè aparentment sembla un procés més fàcil i ràpid que fet a mida. Però com ja saps, “allò barat s’acaba pagant car”.

 

FETA A MIDA

En escollir una web a mida també tries controlar tot el procés i que un equip professional la desenvolupi d’acord amb les teves necessitats, integrant tecnologies a mida, disseny web a mida… La teva web serà només teva, de ningú més. A més, serà efectiva, posicionarà i atraurà clients potencials. Com ho aconseguim?:

Experiència d’usuari

Què necessita el client del teu web? Què li interessa? Què hi vol trobar? Què farà que et contacti i què no? Com navega al web? Com augmentem les possibilitats de venda? Totes aquestes preguntes, i més, queden resoltes en el que anomenem UX (User Experience).

Analitzem la teva empresa, el sector en el qual opera, la competència, les normes visuals específiques, el contingut necessari, l’aspecte visual més adequat, els recorreguts ideals de la informació per millorar l’experiència… És un plantejament estratègic per aconseguir que la web sigui tan efectiva com sigui possible. No volem una web inútil, o pitjor, que et perjudiqui.

El disseny final

Sabies que amb un botó, només per canviar-lo de posició, o color, o dimensió pots aconseguir que es multipliquin els clics un 300% (o també reduir-los)?. Per tant, funcionar òptimament o damnificar-te? És el moment de treballar el que anomenem UI (User Interface).

En aquesta segona fase, dividim i organitzem el teu contingut segons una jerarquia d’importància de cada bloc, és a dir, l’arquitectura web, i implementem la identitat visual perquè el seu aspecte no només sigui molt atractiu, sinó perquè comuniqui els valors necessaris de la teva marca, treient-ne el màxim potencial.

Funcionalitats

La teva empresa és un món i té unes necessitats específiques: vols vendre al web? Necessites mostrar esdeveniments? Vols que enviï notificacions automàtiques als usuaris? Vols que puguin reservar-hi directament? O potser vols penjar una carta de serveis? Vols mostrar projectes? Les opcions són quasi infinites, per això adaptem el producte a les teves necessitats.

A continuació, et deixem uns exemples perquè t’ajudin a agafar idees:

 • Agenda i calendari 

CATEDRAL DE GIRONA
 • Botiga online

MIMUS
 • Cartes online i takeaway

MÜNICH
 • Sistema de gestió de reserves

VOL DE COLOMS
 • Espai privat per usuaris registrats

ASESORANDUM

 

Technology

Amb el desenvolupament de la web a mida no ens referim a fer-ho tot des de zero, és un procés massa costós i sense sentit: hi ha tecnologies, com el WordPress, que tenen uns nivells de desenvolupament i actualització òptims, per fer el teu web més segur i protegit. A més, en ser una plataforma oberta, mai perdràs la teva web, fins i tot si canvies de proveïdor. És teva.

El mòbil és el rei… estem parlant que al voltant del 90% de les consultes a internet es fan directament des del mòbil. Així que ja et pots imaginar la importància que té el fet que la teva web s’adapti als dispositius per poder ser vista. És el que anomenem “web responsiva”. La quantitat de plantilles que ho aconsegueixen és molt reduïda.

Què et volem aportar:

 • FUNCIONALITAT: que tinguis la web que realment necessites i vols.
 • POSICIONAMENT: que implementi i mostri el màxim potencial de la teva identitat única.
 • RENDIBLE: que recuperis els costos d’inversió gràcies a la web.
 • SEGURETAT: que no perdis la teva web, i si la infecten, la recuperem en un moment.
 • OPERATIVA: que estigui actualitzada constantment i adaptada a les últimes regulacions.
 • ÒPTIMA: que carregui el màxim de ràpid possible i s’adapti al màxim nombre de dispositius existents.
 • SELF-MANAGEABLE: pots editar, esborrar i canviar el contingut lliurement, de manera ràpida i fàcil.

 

NO ÉS NOMÉS UNA WEB

Un web de Frame Girona no és només una altra web, és la teva web, tan única i exclusiva com tu. Contacta amb nosaltres i t’assessorem amb tot allò que necessitis, et fem un pressupost sense compromís i reduïm els terminis per entregar-te-la aviat i sense mals de cap. Així et pots seguir dedicant al teu negoci i bolcant-li tot el teu esforç, mentre nosaltres ens encarreguem de la teva presència online.

Clica here per veure els projectes que hem fet.

 

F/ New modern things in the old-fashioned way.