CATEGORIES: Comunicació · Online · Social Media

Fins a 2.000€ de subvenció si ets Autònom o Empresa d’1 o 2 empleats, amb el Kit Digital

OBERTA LA TERCERA CONVOCATÒRIA DEL KIT DIGITAL PYMES 2022

Si ets una empresa d’entre 1 i 2 treballadors o un autònom, ja pots demanar les ajudes, t’expliquem tot el que necessites saber per crear o renovar la teva presència digital sense cost.

El Kit Digital és un programa de la Unió Europea que té com a objectiu impulsar la digitalització de PYMES i autònoms. A tot el territori nacional s’han destinat més de 3.000 milions d’euros per fer-ho possible.

 

QUÈ POTS FER AMB EL BO KIT DIGITAL?

L’import de la subvenció per aquesta convocatòria és de fins a 2.000 euros i es poden destinar a diferents objectius digitals, Frame Girona som agents digitalitzadors, les categories i els serveis que posem a la teva disposició són els següents:

LLOC WEB I PRESÈNCIA A INTERNET

Aquesta categoria inclou tot el que estigui relacionat amb la creació, renovació o ampliació d’una pàgina web corporativa, es tenen compte totes les parts del procés.

Tenim molta experiència en creació de pàgines web corporatives i treballem la creació des de 0, elecció i registre de domini, hosting, disseny i arquitectura web, mobile first index, seguretat, RGPD, posicionament SEO… Tot el que necessites per tenir una pàgina web operativa, segura, fàcil de navegar i molt present a l’entorn digital. 

Si ja tens una pàgina web, amb el bo digital pots millorar el seu posicionament a Google, renovar-la i canviar el disseny, ampliar continguts perque sigui més indexable, adaptar-la a dispositius… hi ha un ampli ventall d’opcions.

COMERÇ ELECTRÒNIC

Si vols tenir la teva botiga on-line o un catàleg digital de productes aquesta categoria inclou tot el necessari per al desenvolupament del teu projecte.

T’acompanyem en totes les parts del procés, servei de hosting, domini, disseny i arquitectura, mobile first index, plataforma de pagaments, gestió de comandes i enviaments, seguretat, RGPD, posicionament SEO… Ho fem a mida de la teva empresa!

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Si encara no li treus tot el potencial a les teves xarxes socials professionals o has de donar les teves primeres passes en aquest món, t’ho posem molt fàcil.

A Frame crearem una estratègia sòlida de xarxes socials totalment personalitzada seguint tots els passos necessaris, auditoria de social media, estudi de competència, creació i desenvolupament de perfils, planificació de publicacions, eines d’automatització i monitoratge, anàlisis de resultats, assessorament…

CIBERSEGURETAT

La ciberseguretat és un altre punt clau als entorns digitals en el àmbit personal i empresarial, aquesta categoria inclou els protocols i les accions que es facin per garantitzar la seguretat de la teva pàgina web, i la teva tranquil·litat.

La majoria d’atacs informàtics a empreses es realitzen a través dels dispositius utilitzats pels empleats, per això, oferim seguretat bàsica i avançada per mantenir-los protegits. Comptem amb anti-spam, anti-phishing, control de continguts, alerta i detecció de perills…

PRESENCIA AVANÇADA A INTERNET

Aquesta categoria recull accions més avançades que millorin la presència i posicionament on-line.

Treballem amb tècniques en constant actualització per desenvolupar una estratègia de posicionament on-line personalitzada, mitjançant l’anàlisi de paraules clau, l’anàlisi de la competència i aplicant SEO on-page i off-page, portem la visibilitat digital del teu negoci a un altre nivell. Fem també informes de seguiment per verificar l’estratègia i els resultats.

MARKETPLACE

Si ja tens e-commerce i el que necessites és optimitzar les vendes de la teva empresa, aquesta categoria és la ideal. 

T’ajudem a incrementar el nivell de vendes optimitzant els recursos existents fent un anàlisi exhaustiu de la competència, dissenyant una estratègia personalitzada i creant catàlegs de referència i alta de productes a plataformes alternatives.

 

COM PUC SOL·LICITAR EL KIT DIGITAL?

A Frame t’ho posem fàcil per sol·licitar el Kit Digital, et fem la tramitació gratuïta i tu només has de pensar quina és la solució digital que millor s’adapta a les necessitats de la teva empresa. Si tens dubtes de com aprofitar la subvenció, t’ajudem a escollir la millor opció per tu segons les teves necessitats reals, contacta amb nosaltres i t’assessorem en tot el que necessitis.