CATEGORIES: Online

La teva web personalitzada en 5 senzills passos i al teu ritme

Avui t’expliquem per què és important tenir una pàgina web personalitzada i com fer-ho.

Moltes persones pensen que tenir un perfil en xarxes socials o una pàgina genèrica ja és suficient per promocionar el seu negoci o la seva marca personal. Això no obstant, és un error que els pot costar oportunitats de créixer i de diferenciar-se de la competència.

Una pàgina web personalitzada és aquella que s’adapta a les necessitats, objectius i identitat de cada persona o empresa. No es tracta de fer servir una plantilla estàndard o de copiar el que fan altres, sinó de crear un espai únic i original que reflecteixi la teva personalitat, el teu estil i el teu valor afegit.

A Frame Girona us oferim un servei de disseny web a mida, adaptat a les vostres necessitats i preferències.

web a medida personalizada girona

T’expliquem com és el procés de creació d’una web feta a mida en 5 passos senzills i al teu ritme:

1. Reunió inicial per establir objectius i estil del disseny. En aquesta primera presa de contacte, ens expliques què vols aconseguir amb la teva pàgina web, quin tipus de públic vols atreure i quina imatge vols projectar. Nosaltres us assessorem sobre les millors opcions per al vostre negoci i us proposem un estil de disseny d’acord amb la vostra personalitat i els vostres valors.

2. Enviament del material per part del client: fotografies i textos de lempresa. Un cop definit l’estil del disseny, et demanem que ens enviïs el material que vols que aparegui a la teva pàgina web, com fotografies dels teus productes o serveis, textos que descriguin la teva empresa, la teva història, la teva missió, la teva visió, etc. Nosaltres ens encarreguem d’optimitzar el material perquè es vegi bé a tots els dispositius i perquè tingui un bon posicionament SEO.

3. Disseny gràfic de la pàgina inicial. Amb el material rebut, comencem a treballar en el disseny gràfic de la pàgina inicial, que és la més important perquè és la que causa la primera impressió als visitants. Creem un disseny atractiu, modern i professional, que capti l’atenció i l’interès del teu públic objectiu i que transmeti la teva essència i proposta de valor.

4. Maquetació de la pàgina d’inici i els apartats amb animacions, elements interactius i dinàmics, i revisió per part del client. Un cop acabat el disseny gràfic de la pàgina inicial, passem a la maquetació de la mateixa i dels altres apartats que hagis triat per a la teva pàgina web, com qui som, què fem, com treballem, testimonis, contacte, etc. Incorporem animacions, elements interactius i dinàmics que facin la teva pàgina web més atractiva i funcional. T’enviem una mostra perquè la revisis i ens donis la teva opinió i els teus suggeriments, l’objectiu és que la teva nova pàgina web reflecteixi tots els valors i aspectes importants de la teva empresa.

5. Últims retocs abans de llançar la web en línia i obertura de la pàgina en cercadors. Quan estiguis satisfet amb el resultat, fem els darrers retocs abans de llançar la teva pàgina web online. Ens encarreguem de registrar el teu domini, allotjar la teva pàgina web en un servidor segur i ràpid, i donar-la d’alta als principals cercadors en línia perquè comenci a rebre visites.

T’ajudem a crear una imatge professional i a transmetre confiança als teus clients potencials.

Una pàgina web personalitzada mostra que et preocupes pels detalls, que tens una proposta clara i que et prens seriosament la teva feina.

  • Això et permet destacar entre la multitud i diferenciar-te de la teva competència. Una pàgina web personalitzada us dóna l’oportunitat de mostrar el que us fa especials, el que us apassiona i el que podeu oferir al vostre públic objectiu.
  • Facilitem que el posicionament a cercadors i el trànsit orgànic doni bons resultats. Una pàgina web personalitzada està optimitzada per als motors de cerca, això significa que té més probabilitats daparèixer en els primers resultats quan algú busca el que tu ofereixes.
  • Et dóna més control sobre la teva presència en línia i la teva reputació. Una pàgina web feta a mida és teva i només teva, així pots decidir quin contingut publiques, com ho actualitzes i com interactues amb els teus visitants. A més, no depens de les polítiques o canvis d’algorisme de les plataformes externes.
  • T’obre les portes a noves oportunitats de negoci i de creixement. Una pàgina web personalitzada et permet ampliar el teu abast, connectar amb més persones, generar més leads, augmentar les vendes i fidelitzar els teus clients.

Si vols més informació sobre el procés o estàs interessat/ada en renovar la teva pàgina web, posa’t en contacte amb nosaltres. T’oferim un pressupost sense compromís!