CATEGORIES: Comunicació · Online

Kit Digital: Com fer o renovar la teva pàgina web sense cost

Crear una web des de 0 o renovar una web que ha quedat desactualitzada sol comportar uns gastos considerables. D’altra banda, vivim en un món molt digitalitzat, on gran part de les compres i vendes es realitzen per internet, la recerca d’informació sobre empreses i negocis es fa online, i la web i les xarxes són la cara més visible de qualsevol projecte de negoci. Per tant, com sigui la presència online actualment és de vital importància.

A unique project. que té com a objectiu concedir ajudes de fins a 12.000€ a PYMES i autònoms en tot el territori nacional en tots els sectors productius en els propers 3 anys, amb l’objectiu de que les petites i microempreses puguin millorar la seva presència online renovant la web, gaudint de ciberseguretat, ampliant la seva presència a les xarxes socials, i optimitzant els seus recursos per augmentar les seves vendes.

El dia 2 de setembre s’obre el tram 2 d’ajudes del Kit Digital, per a empreses de 3 a 9 treballadors

  • FINS A 6.000€ per PETITES EMPRESES o MICROEMPRESES: entre 3 i 9 empleats

Fins ara, les úniques empreses que podien accedir a les ajudes eren les del primer tram, és a dir, les empreses amb mínim 10 empleats i màxim 49. Si pertanys a aquest grup d’empreses encara no és massa tard, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a tramitar la sol·licitud. Revisa els requisits per veure si pots accedir a les ajudes here.

Com a agents digitalitzadors, a Frame Girona podem assessorar-te durant tot el procés perquè demanar l’ajuda sigui fàcil i ràpid. Si estàs interessat/da, t’enviarem un link on poder iniciar el tràmit i t’aconsellarem en tot el que necessitis, et facilitarem també unes instruccions amb els passos detallats que s’han de seguir.

Què pots fer amb les ajudes del Kit Digital?

CREACIÓ O RENOVACIÓ DE PÀGINA WEB: Creació des de 0 o redisseny de pàgina web corporativa o de serveis.

E-COMMERCE, BOTIGA ONLINE: Desenvolupament de botiga online o catàleg de productes, amb tot el que necessites per poder començar a vendre online.

ESTRATÈGIA DE XARXES SOCIALS: Auditoria de presència en social media, estratègia de xarxes, assessorament, planificació… Fem que la teva empresa destaqui a les xarxes.

CIBERSEGURETAT: Anti-spam, anti-phishing, alerta d’amenaces… el teu correu electrònic i navegador més segurs que mai.

SEO: Estratègia de posicionament online, aumenta la teva visibilitat a Google.

OPTIMITZACIÓ DE VENDES, MARKETPLACE: Ja tens un e-commerce? Encara hi ha molta feina a fer, optimitzem els teus recursos per augmentar el nivell de vendes.

A Frame estem especialitzats en disseny i creació de pàgines web, botigues online, posicionament, estratègies de xarxes socials, ciberseguretat i optimització de vendes. Posem a la teva disposició la nostra experiència per crear un producte fet a mida per tu.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informem de tot!

Escriu-nos